Skip to main content

Midlertidig lystbådehavn

I forbindelse med arbejdet med den nye Nordhavnstunnel skal Svanemølle Havn flyttes midlertidig. Munck Havne og Anlæg skal etablere den midlertidige havn, som bliver en komplet lystbådehavn, hvor der etableres moler, båd broer, klubfaciliteter og parkering, der skal husere omkring 600 både.


Flex Modul skal agere underentreprenør og levere moduler til 4 klubhuse, havnekontor, toilet- og badfaciliteter til havnens brugere, 2 koldhaller, miljøstation samt træterrasser. Bygningen er på 14 moduler fordelt på en nord- og sydafdeling. Den nordlige afdeling indrettes med havnekontor, en klub, toilet- og badfaciliteter, og den sydlige del bliver med faciliteter til 3 klubber. For at skabe en sammenhæng og en fælles ankomst mellem de 2 bygninger bliver der bygget en træterrasse foran, og bygningens facade bliver bygget med lodretstående træbeklædning.

I fuldt bygningsareal på begge bygninger bliver der etableret tagterrasser i 1. salshøjde, bygget i træ, med nem tilgang via en trappe mellem de 2 bygninger.

Det forventes at lystbådehavnen skal stå færdig til sommer 2022

Ligner tidligere projekt

Flex Modul har tidligere været hovedentreprenør på lignende projekt, hvor vi leverede moduler til Kajakhotellet ved Amager Strand. Bygningen på 702 m² indeholder butik, kontor, lager og omklædningsfaciliteter og ligeledes opført med facade i træbeklædning og tagterrasser.