Skip to main content

Ny Højtoft - Boliger til voksne med autisme

Det er så meningsfuldt, når behovene hos voksne med autisme matches med bæredygtige miljøvenlige boligløsninger – social og miljømæssig bæredygtighed går på den måde hånd i hånd.
Derfor er vi meget stolte over, at Flex Modul er valgt som totalentreprenør på Ny Højtoft, som Landsforeningen Autisme og AkademikerPension er bygherrer på.

Den første projekt bliver i Lejre Kommune, hvor det 4.467 kvm store bosted med 46 lejligheder skal ligge. Navnet er Ny Højtoft og er designet af Njordrum efter Landsforeningen Autismes regler for indretning, atmosfære og miljø for voksne med autisme.

Boligerne er hver på 48 kvm og består af køkken, bad, værelse, stue og en lukket gårdhave og bliver inddelt i 4 bogrupper med hver 9 boliger og yderligere et seniorhus med 8 boliger. Med fokus på at tage bedst hensyn til miljøet skal projektet bygges i præfabrikerede moduler.
Det bliver i første del af 2024 at beboerne kan se frem til at flytte ind de nye boliger.

Første spadestik 9. marts 2023

Torsdag d. 9. marts var dagen, hvor vejret var med os over Lejre. Første spadestik til Ny Højtoft blev taget af Direktør for Akademiker Pension Jens Munch Holst og formand for boligfonden Autisme, Kathe Bjerggaard Johansen.

En stor dag for os og alle involverede, derfor er vi endnu et skridt videre i procesessen i opførelsen af boliger til 46 voksne med autisme, designet af Njordrum Care.

Vi glæder os til i samarbejde med Akademiker Pension, Njordrum og Danish Capital Partners ApS at kan aflevere Ny Højtoft i starten af 2024