Skip to main content

Projekter & inspiration

Herunder finder du et udvalg af de projekter, vi har lavet for vores kunder gennem årene. Vi har haft både små og store projekter, samt projekter rundt omkring i det danske land.

Agorahaverne

Moderne bæredygtige boligfællesskaber

Agorahaverne er moderne, bæredygtige boligfællesskaber med fokus på frihed og fællesskab for beboerne. Projekterne forventes at opnå guld i DGNB certificeringen.

INSPIRATION

Badehusene AARhus

Med Badehusene AARhus er der tænkt byliv før boliger. Som køber forpligter man sig til at afholde et offentligt arrangement 10 dage om året.

Vejdirektoratet

Toiletbygninger til trafikanterne

20 nye toiletbygninger står allerede klar og over de næste år vil der løbende skyde flere op rundt i landet. De tilbyder moderne, behagelige toiletfaciliteter til trafikanterne.

En professionel virksomhed

“Vejdirektoratet har over de sidste 10 år, samarbejdet med Flex Modul omkring nye toiletbygninger til vores rastepladser langs de danske motorveje og landeveje. Flex Modul er en professionel virksomhed, der leverer varen hver gang. Jeg oplever som kunde, at jeg får en god service af kompetente medarbejdere og at vi har en god dialog også når vi støder på udfordringer. De færdigt producerede toiletbygninger bliver leveret til aftalt tid og kvalitet.”

 

Anja Ernfelt Poulsen - Projektleder, drift og vedligehold Vejdirektoratet

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse