Skip to main content

TOILETBYGNINGER

Moderne toiletbygninger langs vejene

Flex Modul har gennem 2 rammeaftaler og over en periode på 10 år foreløbig opført 20 toiletbygninger for Vejdirektoratet rundt omkring i landet. Lang levetid, holdbare materialer og æstetisk design har været centrale elementer i projektet.

Vores første samarbejde med Vejdirektoratet

Vores samarbejde med Vejdirektoratet startede allerede inden de to rammeaftaler med opførelsen af Hylkedal Infoteria ved motorvejsafkørslen Hylkedal Øst.

Hylkedal Infoteria er bygget op med 8 rumstore moduler beklædt med 3 mm Reynobond aluminiumsplader. Modulerne er overdækket af galvaniserede trapezplader og samme tyndplade danner en beskyttende ryg mod bevoksningen. Hylkedal Infoteria  indeholder cafeteria med køkken, personalerum samt offentlige toiletter.

Æstetisk futurisme

Toiletbygningerne er opført af Flex Modul og designet i samarbejde med Krilov Arkitekter. De opfylder deres primære funktion og tilbyder moderne, behagelige toiletfaciliteter til trafikanterne. 

Med deres æstetiske design og futuristiske udtryk giver de helt nyt liv til landskabet på rastepladser langs motorveje og landeveje. Den åbne facade og de store vinduespartier over indgangen inviterer trafikanter og dagslys ind i bygningerne og skaber rammerne for et behageligt ophold for gæsten.

Lang levetid og holdbare materialer

Et offentligt toilet skal kunne modstå hyppigt brug samt vind og vejr. Det stiller selvsagt store krav til materialerne. For at sikre så lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger som muligt, blev der ved udbuddet af de nye toiletbygninger fra Vejdirektoratets side lagt stor vægt på, at bygningerne skulle være robuste, hærværkssikrede og nemme at rengøre, drifte og vedligeholde. Der var samtidig et krav om et lavt energiforbrug.

Toiletbygningerne er bygget op i moduler fra Flex Modul. I den første rammeaftale brugte vi cortenstål og Steni-plader på facaden. I anden rammeaftale er stilen bevaret, mens der her er anvendt facadeplader fra producenten Rockpanel Colours både udvendigt og indvendigt. 

Facadepladerne fra Rockpanel er behandlet med et materiale, som gør det stærkt over for ridser og graffiti. De har lang levetid og opfylder kravene til rengøring og vedligehold. Pladerne er desuden nemme at skifte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Behageligt ophold for bilisten

Bygningernes unikke design og gode faciliteter bidrager til at opholdet på rastepladsen bliver en behagelig oplevelse for bilisterne. Inventaret er udført i rustfrit stål, så det også er så robust og vedligeholdelsesfrit som muligt.

En professionel virksomhed

“Vejdirektoratet har over de sidste 10 år, samarbejdet med Flex Modul omkring nye toiletbygninger til vores rastepladser langs de danske motorveje og landeveje. Flex Modul er en professionel virksomhed, der leverer varen hver gang. Jeg oplever som kunde, at jeg får en god service af kompetente medarbejdere og at vi har en god dialog også når vi støder på udfordringer. De færdigt producerede toiletbygninger bliver leveret til aftalt tid og kvalitet.”

 

Anja Ernfelt Poulsen - Projektleder, drift og vedligehold Vejdirektoratet

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse