Skip to main content

Præfabrikeret modulbyggeri

En effektiv byggeproces

Modulbyggeri er karakteriseret ved, at man tænker i klodser eller kasser, hvor de produceres indenfor på fabrikken, for derefter at blive transporteret ud på byggepladserne, hvor de stables og monteres. Det er nu modulbyggerier baner vejen frem og mange har fået øjnene op for effektiviteten i byggeprocessen. Mens der støbes på byggepladsen, bygger vi samtidig modulerne op i produktionen på samlebånd og derved er der allerede sparet tid i forhold til en normal byggeproces. Det er vigtigt for investorer og bygherre, at de hurtigere kan få deres investeringer ud at arbejde andre steder.

Højere hastighed ved produktion indendørs

Tænk at man i dag kan bygge store boligbyggerier i moduler, på den halve tid af et normalt byggeprojekt. Vi producerer modulerne ved stationer, hvor bundene til modulerne bygges op i en produktionshal. Alt imens soklen støbes og bunden bygges, kan vi et andet sted i produktionen bygge tag- og vægelementer.

 

 

Effektivt som på en bilfabrik

Skridt for skridt på samlebåndet bliver der bygget nøglefærdige moduler indrettet med bad, køkken eller stue. Moduler skubbes løbende ned af båndet, hvor der hvert sted bliver tilføjet noget nyt. Koordinering er ikke en udfordring længere, for det hele bliver bygget på række, for til sidst at stå klar til læsning og transport til byggepladsen.

Klargøring til fragten

Så store som tilladt for særtransport og færdigpakket til montage, bliver modulerne læsset og klargjort til transport mod byggepladsen.

Hurtig, simpel og friktionsløs montering

På byggepladsen bliver de nøglefærdige moduler monteret på sokkel og i etager for derefter at få tilkoblet el, vand, strøm, varme og kloak.

Få en sikker projektøkonomi

Præfabrikeret modulbyggeri giver en sikker projektøkonomi. Da modulerne bygges på fabrik, lige som biler, er det nødvendigt at byggeprojektet er færdigprojekteret inden byggestart. En færdigprojektering inden byggestart fjerner usikkerheder, da der er taget stilling til mulige problemstillinger.

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse