Skip to main content

LEJ ELLER KØB

Uanede muligheder med Flexicubes®

Modulerne opfylder kravene for både midlertidigt og permanent byggeri. Samtidig har I mulighed for at leje eller købe Flexicubes®. Hvad der er mest økonomisk fordelagtig, afhænger af hvor længe I har behov for byggeriet. Hvis byggeriet er midlertidigt, er det oftest bedst at leje, hvorimod er byggeriet permanent, vil køb være den bedste løsning. Flexicubes® er et hurtigt og nemt valg, da materialer, design og størrelse er valgt på forhånd. Vi kan hjælpe med byggeansøgningen, sådan vi tager os af hele processen fra ansøgningen til indflytningsklar aflevering. 

Fås i 2 størrelser på enten 35 m² og 44 m²

Der er udviklet standardtyper til begge størrelser, som kan kombineres på mange forskellige måder alt efter dit behov. Modulerne på 44 m² har en længde på 11 m og en bredde på 4 m. En bredde på 4 m giver rummene en dybde, som gør modulerne nemmere at indrette. Flexicubes® systemets mindste modultype er 35 m² med en længde på 10 m og en bredde på 3,5 m. Når modulet er smallere, bliver det billigere at transportere. 

Flexicubes® 44 m²

Flexicubes® systemet består af to modulstørrelser. Den største er 44 m2 med en længde på 11 m og en bredde på 4 m. En bredde på 4 m giver rummene en dybde, som gør modulerne nemmere at indrette.

Modultyperne 1, 2 og 6 til 10 kan stå alene. Modultype 3 kan sættes sammen med type 5 og give et stort lokale på 76,4 m2. Type 4 kan sættes mellem type 3 og 5 og derved skabe et endnu større lokale på 114,5 m2.

De forskelige modultyper

Det kræver ikke meget at udvide kontoret eller skolen. Gå på opdagelse og kombiner frit mellem de enkelte modultyper 1,2 og 6 til 10 og skab lige præcis de rum, som passer ind til opgaven. Har du brug for større fællesrum, mødelokaler eller undervisningslokaler sætter du 3 og 5 sammen og har du brug for endnu større lokale, udvider du yderligere med en type 4 imellem de to.

Flexicubes® 35 m²

Flexicubes® systemets mindste modultyper er 35 m2 med en længde på 10 m og en bredde på 3,5 m. Også her gælder at typerne 1, 2 og 6 til 10 kan stå alene. Modultype 3 kan sættes sammen med type 5 og give et stort lokale på 62,4 m2. Type 4 kan sættes mellem type 3 og 5 og derved skabe et endnu større lokale på 95 m2.

Kvaliteterne ved vores moduler

Flex Modul har produceret 20.000 m² Flexicubes® siden 2011, derfor står vi inde for, at det er et gennemprøvet og efterspurgt modulkoncept med

  • lyst og behageligt indeklima
  • kvalitetsbyggeri i moderne design
  • opføres standard i 2 etager, kan bygges i 4 etager
  • opfylder nyeste bygningsreglement
En professionel virksomhed

“Vejdirektoratet har over de sidste 10 år, samarbejdet med Flex Modul omkring nye toiletbygninger til vores rastepladser langs de danske motorveje og landeveje. Flex Modul er en professionel virksomhed, der leverer varen hver gang. Jeg oplever som kunde, at jeg får en god service af kompetente medarbejdere og at vi har en god dialog også når vi støder på udfordringer. De færdigt producerede toiletbygninger bliver leveret til aftalt tid og kvalitet.”

 

Anja Ernfelt Poulsen - Projektleder, drift og vedligehold Vejdirektoratet

KONTAKT OS

Mangler I ekstra plads ?

Vil I høre om mulighederne i vores Flexicubes® eller have et tilbud på leje eller køb, så kontakt os gerne her eller
ring 9744 2333 

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse