Skip to main content

Hvorfor vælge Flex Modul

Hos Flex Modul er vi eksperter inden for modulbyggeri. Vi har stor erfaring med industriel produktion af præfabrikeret modulbyggerier, da vi producerer gennemsnitligt 10.000 m² årligt. Vi har bygget moduler siden 1994 og i dag er produktionen udviklet til at matche de helt store størrelser. Vores erfaring og produktudvikling har givet os den ekspertise, som er nødvendig for at matche vores kunders ønsker og lovgivningens krav til byggeprojektet. Vi holder en løbende dialog, hvor sparring er en stor del af det færdige resultat. Hvert byggeri projekteres og indrettes i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter, og brugere.

Modulgaden i produktionen ved Flex Modul

Høj kvalitet

Bagenden af 3 af Flex Moduls firmabiler

God service

Badehusene ved havnen Aarhus Ø

Meget stor fleksibilitet

Kranmontage af moduler ved Ibihaven i Slagelse. Med lastbiler holdende i kø med moduler

Professionel håndtering

Fokus på bæredygtighed

Vi tilbyder modulbyggeri indenfor:

Kontor, institutioner, undervisning, boligfællesskaber og større boligkomplekser, her kan vi indgå både som hovedentreprenør, underentreprenør og totalentreprenør.

Bæredygtige byggerier

Flex Moduls produktionsform er moduler opført i træ, som optager en masse CO2 mens træerne vokser. Når vi bygger træet ind i konstruktionen lagrer vi COog byggeriet bliver CO2 reducerende. 

Vores produktion er på flere områder energibesparende i forhold til andre produktionsformer. Samtidig er bygninger bygget som modulbyggeri nemmere at genbruge end f.eks. betonbyggerier. 

Vi kan også håndtere byggerier, som skal DGNB certificeres. Botilbuddet Vingen er certificeret sølv og for Agorahaverne er målet guld. 

Vi bygger under tag

Når størstedelen af byggeprocessen inviteres indenfor i produktionshaller under ordnede forhold, hvor vi kan styre fugtighed og temperaturer, mindsker vi også risikoen for skimmel i træet. Vejret bliver ikke længere en forhindring for håndværkerne, byggeriet eller tidsplanen.

Der er er mange fordele udover den hurtige byggetid. Der er større sikkerhed for kvalitet, minimering af fugt- og skimmelskader og minimering af støj på byggepladsen.

FN'S Verdensmål

Global opvarmning har sat bæredygtighed i fokus. Tidligere var bæredygtighed ofte noget, der blev talt pænt om. Men nu sker det i virkeligheden.

Vi bidrager til FN's verdensmål.

Flex Modul udviste enormt overskud

“I arbejdet med projekteringen og udførelsen af de 21 Badehuse på Ø4 spillede Flex Modul en vigtig rolle. I et tæt samarbejde med BIG blev Badehusene udviklet i en kreativ proces, hvor besøg på "værkstedet", deling af skitser og konstruktiv dialog var grundstenen for det positive arkitektoniske resultat. Husene er gennemtænkt ned til mindste detalje, og Flex Modul udviste et enorm overskud i denne proces, hvor en stor del af detaljerne, ikke var afprøvet i tidligere projekter. De 21 små Badehuse fylder ikke meget målt på m2, men spiller alligevel en utrolig stor arkitektonisk rolle i den samlede plan for Bassin 7.”

Søren Martinussen - Associate, BIG

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse