Skip to main content

BOLIGER

Agorahaverne - en helt ny måde at tænke boligfællesskaber

Agorahaverne er bæredygtige boligfællesskaber med hver 60-76 lejeboliger. I de kommende år opføres de løbende i en række bynære områder i Danmark. Flex Modul leverer modulerne i tæt samarbejde med totalentreprenør Rasmus Friis A/S.

Naturligt mødested i atriumgården

Agorahaverne er udviklet af Tetris A/S med Sangberg som arkitektrådgiver. Baseret på en enkel, uprætentiøs og varm arkitektur er boligfællesskaberne som en fortolkning af en 2-3 etagers firlænget gård. 

Lejeboligerne kædes alle sammen af en fælles atriumhave, der som en overdækket gårdsplads giver beboerne rige muligheder for at indgå i hverdagsfællesskaber med de øvrige beboere og forlænger udesæsonen fra tre til ni måneder.

Guld i DGNB-certificering

En DGNB certificering sikrer en dokumenteret bæredygtighed og en høj byggekvalitet. I byggeriet af Agorahaverne sigter vi med de helt rigtige materialevalg efter at opnå en guld i DGNB certificeringen.  Alt lige fra fundament til skruer er udvalgt efter kravene i certificeringen 

Ved at bygge modulerne i FSC/PEFC-certificeret træ, der er et af verdens mest bæredygtige byggematerialer, bliver Agorahaverne bygget med mindst mulig CO2-aftryk.

Tilgængelige boliger for alle

Hver lejlighed har et lyst køkken alrum med stue, hvorfra der er direkte adgang til egen privat terrasse eller altan. Hver lejlighed har desuden direkte udgang til den fælles atriumhave, der forlænger udesæsonen fra tre til ni måneder.

Boligerne i Agorahaverne er tilgængelige for alle uanset fysiske forhindringer og økonomi. Alle dele af Agorahaverne er tilgængelige i kørestol og der er fokus på lave udgifter til husleje og minimale udgifter til vedligehold.

3 boligfællesskaber på 2 år

Ibihaven 

Ibihaven i Slagelse er på 76 moderne lejeboliger af 2- eller 3 værelseslejligheder, fordelt på 2 etager. Selve byggeriet er delt i 6 blokke, hvor den første blev startet i november 2019, og hele projektet blev færdig og afleveret i oktober 2020. 

Hermanhaven og Augusthaven

Hermanhaven og Augusthaven i Næstved tager udgangspunkt i samme opbygning som Ibihaven, men hver er på 60 bæredygtige lejligheder af 2- eller 3 værelser i 2 etager. Produktionen blev startet i maj 2020 og det færdige projekt blev afleveret i december 2021.

Sophushaven

I det næste spændende projekt i rækken af Agorahaverne, kommer Sophushaven i Slagelse. Sophushaven er et nyt boligfællesskab med 70 bæredygtige lejligheder i 3 etager, som forventes klar til aflevering december 2022. 

Ibihaven

Entreprise: Hovedentreprise
Bygherre: Tetris A/S
Arkitekt: Sangberg
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Bruttoareal: 4.914 m²
År: 2020

Hermanhaven

Entreprise: Hovedentreprise
Bygherre: Tetris A/S
Arkitekt: Sangberg
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Bruttoareal: 3.980 m²
År: 2021

Augusthaven

Entreprise: Hovedentreprise
Bygherre: Tetris A/S
Arkitekt: Sangberg
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Bruttoareal: 3.980 m²
År: 2021

Professionalisering gennem hele processen

“Flex Modul har udvist en professionalisering gennem processen spændende fra projektering til udførelse og har i den forbindelse til fulde levet op til aftalen, hvorfor at vi i Rasmus Friis A/S fremadrettet, glæder os til det fremtidige samarbejde hvor vi forventer at lægge en ikke ubetydelig ordremasse hos Flex Modul.”

Søren Laubjerg Daugaard - Teknisk direktør hos Rasmus Friis A/S

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse