Skip to main content
En medarbejder og lærling hos Flex Modul
Montagen af Badehusene i Aarhus op mod AARhus
Kranmontage af moduler ved Ibihaven i Slagelse. Med lastbiler holdende i kø med moduler

FN’s Verdensmål

FN’s verdensmål har fokus på en mere bæredygtig fremtid, 17 mål, som frem mod 2030 skal bane vejen for en mere bæredygtig udvikling for verden. Som virksomhed har Flex Modul ansvar for at deltage det vi kan i udviklingen. Flex Modul har 3 punkter vi bidrager til positivt.

Verdensmål 8

Flex Modul tager ansvar for uddannelse af fremtidens arbejdskraft og har pt. ansat 9 tømrerlærlinge. Samtidig har vi i administrationen ansat 1 kontorelev. Derudover har vi taget et socialt ansvar og arbejder godt sammen med kommunerne, og har 2 medarbejdere i fleksjob.

Verdensmål 11

En del af 2030 planen er også, at alle sikres adgang til egnede og sikre boliger til en overkommelig pris. Den økonomiske ansvarlighed kommer til syne ved den sparede produktionstid og transportomkostninger, når du bygger i moduler. Se vores sidste projekter for Agorahaverne, hvor der bl.a. er fokus på økonomisk bæredygtighed.

Verdensmål 12

Vi dækker under det 12 mål i FN’s verdensmål og går med i kampen om at reducere CO2’en. Vi genanvender så meget som muligt fra vores moduler, bruger træ i byggerierne, sorterer vores affald og holder tilbage med transport. Der bliver hele tiden arbejdet på at udvikle både inden for vores byggeproces, produktion og drift.

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse