Skip to main content

Skole

Ishøj SFO og indskoling - samspil i fokus

Ishøjs nye SFO og indskoling er bygget ved siden af den eksisterende skole i 2 etager. Den murede facade skaber et samspil mellem den eksisterende bygning og den nye bygning.

Samspil mellem nye og eksisterende bygninger

Den nye SFO og indskoling i to etager er bygget tæt på den eksisterende skolebygning. Derudover er facederne murede, så der er et samspil og et match mellem den nye og den eksisterende bygning.

SFOen og indskolingen er placeret tæt på boldbanen, Ishøj Bygade og stisytemet bag skolen. Det gør den til et midtpunkt sammen med skolen.

Forskellige brugsmuligheder

I stueplan kommer man ind i en garderobe, som fører ind til toiletterne, et klasselokale, SFOen og en aula. På 1. sal er der en repos, som leder ud i tre klasselokaler, som alle er 60 m2.

Aulaen bruges som fællesområde for alle børnene, og benyttes også når der er arrangementer på skolen. Samtidig kan aulaen laves til et adskilt klasselokale ved hjælp af en foldedør. Derved kan den nye SFO og indskolingsbygning bruges på adskillige forskellige måder.

SFO- og indskoling Ishøj

Entreprise: Totalentreprise
Bygherre: Ishøj Kommune
Arkitekt: Pluskontoret A/S
Bruttoareal: 704 m²
År: 2013

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse